Stereo. What is everyone running? - Page 2 - RangerForums.net - Polaris Ranger Forum
Polaris Ranger XP1000 Discussions for the all new Polaris Ranger XP1000

 5Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #11 of 26 Old 05-09-2019, 06:32 AM
Couch Potato
 
fordxer's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 9
Garage
I have this one as well. I am having trouble with it holding the stored stations. Have you had this issue?
fordxer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 26 Old 05-09-2019, 07:30 AM Thread Starter
Slow Poke
 
Tcounty's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 35
Stereo. What is everyone running?

Quote:
Originally Posted by fordxer View Post
I have this one as well. I am having trouble with it holding the stored stations. Have you had this issue?


I just ordered it yesterday. Iíll know Saturday hopefully. Itís supposed to deliver Friday.


Howís the sound on it?


Sent from my iPad using Tapatalk
fordxer likes this.
Tcounty is online now  
post #13 of 26 Old 05-09-2019, 08:40 AM
Spectator
 
jimrubish's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
I wanted bluetooth connection to my phone (where I can stream any radio, music, etc) but wanted it low profile and not to take up much dash space. I ended up going with a rocker-switch in the dash, and a separate amp I wired under the seat. So far... very happy with it. (see the first switch in the photo below)



https://www.amazon.com/Wet-Sounds-Bl...a-570097440168


https://jimspublicphotoshares.shutterfly.com/pictures/9
jimrubish is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 26 Old 05-09-2019, 02:39 PM
Paper Boy
 
Mottster's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 13
A buddy of mine has the TNT with backup camera... nothing but problems with camera, and not holding preset stations. That's why I opted for the MB Quart, keep it simple
Mottster is offline  
post #15 of 26 Old 05-09-2019, 05:11 PM
Flat Tire
 
punger666's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Grand Ledge, MI
Posts: 24
I put a standard car stereo I had laying around in. Used an under dash mount for classic cars ($12) and mounted it to the bottom side of the Polaris poly roof using tabs that were already in place. Hooked it up to 2 Boss Wake tower speakers ($75) I got on amazon and mounted them to the back of the roll cage using L brackets from ace hardware ($. Got lots of compliments on it and the whole setup was under $100. I had to rerun the power wire to the the pulse bar under the hood after initial install because I was losing presets and eq setting when the key was off. After some research I found out the roof pulse bar does not have a constant hot even tho polaris doesn't disclose that anywhere when you're buying it. Needless to say I wasnt thrilled about that part but all it cost me was some time.
punger666 is offline  
post #16 of 26 Old 05-09-2019, 05:27 PM
Flat Tire
 
punger666's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Grand Ledge, MI
Posts: 24
Pics might help...
Attached Images
File Type: jpg 20190509_181346_1557440500568.jpg (4.60 MB, 60 views)
File Type: jpg 20190509_181614_1557440613790.jpg (4.53 MB, 50 views)
File Type: jpg 20190509_181537_1557440693915.jpg (3.89 MB, 53 views)
File Type: jpg 20190509_181755_1557440765883.jpg (4.01 MB, 48 views)
Tcounty likes this.
punger666 is offline  
post #17 of 26 Old 05-10-2019, 08:50 PM Thread Starter
Slow Poke
 
Tcounty's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 35
I got it in today. Took about 4 hours to install by myself. Could probably do it in 2-1/2 now that Iíve done it. Sound is great and plenty loud.

I broke to video cable trying to pull it to the back. Not sure where to get a new cable.

My presets are working so far.


Sent from my iPhone using Tapatalk
fordxer likes this.
Tcounty is online now  
post #18 of 26 Old 06-13-2019, 06:20 AM
Couch Potato
 
fordxer's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 9
Garage
Sorry, I just now saw this. I like the sound on it. The only problem I have is that the system won't keep stations stored.
fordxer is offline  
post #19 of 26 Old 06-13-2019, 04:41 PM Thread Starter
Slow Poke
 
Tcounty's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 35
I havenít lost any stations on mine since I installed it.

Did you run the camera to the back? If so, how did you run the wire? I broke the wire trying to pull it to the back. They sent me a new one for free but I havenít tried to install it yet.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Tcounty is online now  
post #20 of 26 Old 07-09-2019, 01:19 PM
Couch Potato
 
fordxer's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 9
Garage
The sound is good. Still having troubles storing stations. Can't find any solutions.
fordxer is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   RangerForums.net - Polaris Ranger Forum > Polaris Ranger Forum > Polaris Ranger XP1000

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ck Engine Codes 65590 and 65591, running rough, and burning up ignition coils Michael Richard Smith New Members 0 11-21-2018 01:58 PM
2004 Ranger trouble shifting while running Zatara Polaris Ranger 500 2 02-09-2018 10:37 AM
2012 Ranger 500 EFI Midsize Running Rich ita47 Polaris Ranger Midsize 500 2 09-15-2017 12:17 PM
Running my Ranger Nichboy General Discussion 9 02-25-2016 07:16 AM
xp900 Stereo Downeaster Polaris Ranger XP900 2 02-20-2016 05:42 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome