2015 900 ranger has a clicking noise in the back while parked - RangerForums.net - Polaris Ranger Forum
Polaris Ranger XP900 Discussions for the all new Polaris Ranger XP900

 1Likes
  • 1 Post By Rockit401
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 6 Old 01-21-2017, 07:14 PM Thread Starter
Spectator
 
ewryser's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 2
2015 900 ranger has a clicking noise in the back while parked

2015 900 ranger has a clicking noise in the back while parked. Sounds like the noise it make when you change the turf modes but does it hardly moving or siting still.

Here is a link to the video of the issue I am having with my 900 ranger.

https://youtu.be/ZHw5RJSHbTo

Last edited by ewryser; 01-21-2017 at 07:29 PM.
ewryser is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 01-21-2017, 09:38 PM
Premium Member
 
Skytrash's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Florida
Posts: 1,848
Welcome to the forum.

It's kind of tough to tell from the video, would you say the sound is originating from the clutch area, or from the rear differential?

2015 570 Ranger MS
EMP Aluminum Roof
Marshall Motoart 2.5" Lift
Viper Max 4000 Winch
Super ATV Lexan Half Windshield
SATV 30" light bar
27" ITP Blackwater Evo's
Classic Accessories Quad Gear Seat Covers
Skytrash is offline  
post #3 of 6 Old 01-21-2017, 10:42 PM
Super Moderator
 
Rockit401's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: WKY
Posts: 2,167
Garage
It is probably the turf mode relay.

The turf mode solenoid is on the driver side of the transmission toward the back right above the cv joint. You can probably put your hand on the solenoid and feel it clicking in and out. It that is the clicking the relay box is probably bad. It is mounted on the frame there by the solenoid.

You need to get this fixed before you drive it because it can cause other problems.

Welcome to the forum.
Downeaster likes this.

Last edited by Rockit401; 01-21-2017 at 10:46 PM.
Rockit401 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 Old 01-22-2017, 08:54 PM Thread Starter
Spectator
 
ewryser's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 2
Thanks to the both of you, I will take a closer look into that. I am taking it in for routine service and will have them look into that. I think it is also using coolant because I keep having to fill it. Its only a 2015 model and I take really good care of it.
ewryser is offline  
post #5 of 6 Old 05-21-2019, 02:10 PM
Spectator
 
Johnny C's Avatar
 
Join Date: May 2019
Location: Canada
Posts: 2
Johnny C

Quote:
Originally Posted by ewryser View Post
Thanks to the both of you, I will take a closer look into that. I am taking it in for routine service and will have them look into that. I think it is also using coolant because I keep having to fill it. Its only a 2015 model and I take really good care of it.
I am having the same noises would like to know the outcome from the clicking noise??
Johnny C is offline  
post #6 of 6 Old 05-21-2019, 02:12 PM
Spectator
 
Johnny C's Avatar
 
Join Date: May 2019
Location: Canada
Posts: 2
Johnny C

I am having a similar issue and would appreciate any followup from your dealer action for the clicking noise.
Johnny C is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   RangerForums.net - Polaris Ranger Forum > Polaris Ranger Forum > Polaris Ranger XP900

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
900 ranger crew front diff noise ASCHEMAN Modified Tech Discussion 2 12-30-2017 06:40 AM
Noise from back end on '15 Crew 900 muleymaddness Polaris Ranger XP900 3 09-02-2016 11:02 AM
!! 2015 ranger engine noise help Rcoffey20 Polaris Ranger XP900 1 06-04-2016 12:10 AM
2015 Polaris Ranger Crew 900 Sunset Red MulletWagon New Members 0 03-23-2016 03:27 PM
570 MS battery replacement Adventure68 Polaris Ranger 570 13 03-19-2016 06:31 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome