Electrical help - RangerForums.net - Polaris Ranger Forum
Polaris Ranger XP900 Discussions for the all new Polaris Ranger XP900

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 2 Old 05-27-2019, 04:37 PM Thread Starter
Spectator
 
s5ierr3a's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 2
Electrical help

Father in law has a 900 ranger. Think it's a 2015. It's been rolled pretty hard but we still drive it. For the last little bit the power steering has quit and the light come on, an overcharging code came on (cant remember the number) and the battery goes dead. The fan and dash lights quit working too. I put a voltage regulator on and he put a new battery in and it helped for maybe a week but now it's the same thing. Runs fine, never misses or anything when it is running. Any ideas would be greatly appreciated.
s5ierr3a is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-29-2019, 10:36 AM
Weekender
 
Bluenozer's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: Nova Scotia, Canada
Posts: 100
Garage
I would check under hood at the main power into the fuse box, sounds like you are losing power to the machine

2011 Ranger 800xp
14" Rims
26" Maxxis Tires(Big Horn)
2" Highlifter lift
SuperATV steering rack
SuperATV ARD axles
Bluenozer is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   RangerForums.net - Polaris Ranger Forum > Polaris Ranger Forum > Polaris Ranger XP900

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome