2015 ranger 900xp wonít idle - RangerForums.net - Polaris Ranger Forum
Polaris Ranger XP900 Discussions for the all new Polaris Ranger XP900

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 1 Old 07-15-2019, 08:42 PM Thread Starter
Spectator
 
Txlandtech's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
2015 ranger 900xp wonít idle

Hi, thanks for letting me join your forum ! I just purchased a used 2015 ranger 900xp that had jumped time and bent all the intake valves, intake was cracked from backfiring. I replaced all the intake valves and seals, new intake manifold,installed the Alba racing timing chain tensioner. Timing has been set properly, all valves have been adjusted to spec. It will run fine, but it will not idle. I took it to the dealer, they hooked it up to the computer, there are no codes, they say it showed no problems. I have cleaned the tmap sensor, I have sprayed carb cleaner all around engine with it running, canít find an air leak. Checked all the wiring harness, canít find any worn or frayed wires, have checked and cleaned all plug connectors. Iím at a loss, any help or ideas where to look would be much appreciated!
Txlandtech is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   RangerForums.net - Polaris Ranger Forum > Polaris Ranger Forum > Polaris Ranger XP900

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome