Error Code 168-4 - RangerForums.net - Polaris Ranger Forum
Polaris Ranger XP900 Discussions for the all new Polaris Ranger XP900

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 1 Old 10-09-2019, 11:44 AM Thread Starter
Spectator
 
ckep's Avatar
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
Garage
Error Code 168-4

Just out of curiosity, has anyone ever experienced this error code. My ranger is currently acting as though its got a bad battery and won't start. I've had the battery load tested and it checks out okay. My issue started while going through a creek crossing while out checking cows and I can't seem to find any information. I don't know if it would happen to be the voltage regulator, which i replaced a few months ago. I'm starting to think that it could potentially be starter or solenoid issues. Any information on this would be appreciated.
ckep is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   RangerForums.net - Polaris Ranger Forum > Polaris Ranger Forum > Polaris Ranger XP900

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome